Tekisi mieli niin kovasti mennä aleostoksille ja ostaa kivoja vaatteita "jemmaan", sitten kun laihdun-ajatuksella. Netistä selailen vaatteita ja mietin, että tuo näyttää kivalle laihan/normaalipainoisen päällä. Minulla on tallessa ne vaatteet, joita käytin noin viisi vuotta sitten 75-80 kiloisena. Suurin osa on ihan kivoja, osassa aika tai tyyli mennyt jo. Lisäksi kaapissa on n. 6kk sitten kesäalesta ostettuja muutamia ihania vaatteita. Voi kun nyt onnistuisin, ja saisin pukea ylleni uusia ja vanhoja vaatteita. Näin lihavana ei pukeutuminen ole kiinnostanut, muuta kun pakollisen verran 😂 Nyt en aio silti mitään ostaa, ellei nyt löydy joku tosi ihana, heh.

IMG_4610.jpg

Tänään olen taas kotona ja lomailua mukavasti jäjellä :) Eilen kävin yhdessä sisustuskaupassa kotimatkalla ja ostin ensimmäiset ensi vuoden joululahjat. Minulla on siis tapana hyödyntää alet, saa paremmat lahjat pienemmällä rahalla. Nyt mukaan lähti kynttiläasetelma ja tuikkukynttilät lasipurkissa, molemmat puoleen hintaan.

Eilen kotipaikalla kävi vieras, rakas ystäväni. Ollaan tunnettu yläasteelta lähtien. Hän toi mukanaan ihania rahkapullia. Söin omani, ajattelin että tämä vielä ok. Sitten söin vielä toisen, lapseni kun ei tykännyt. Ensin harmitti, sitten alkoi mieli tekemään suklaita. Siinä vaiheessa tuli järki: kahdesta pullasta ei ole peli menetetty, samaan katastrofiin ei kannata suklaata sotkea. Olo parani henkisestikin, kyllä tämä tästä 😊